Aanleg van daken
Firestone partner
Vrijblijvende dakinspectie?
Bel dan: 0315-244772
Plat dak
topkwaliteit
Topkwaliteit
Betaalbaar kwaliteitswerk
topmateriaal
Topmateriaal
Duurzame materialen
topgarantie
Topgarantie
Verzekerde dakgarantie
topdaken
Topdaken
Ervaren vakmensen
Epdm Dak
Epdm Dak
Epdm Dak

Aanleg van daken

Topdaken Gelderland is uw specialist voor de aanleg van platte daken in Gelderland. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring, met bewezen kwaliteit, en werken uitsluitend met Top dakdekkers.

Onze voorkeur

Wij leggen platte en lichthellende daken aan en gebruiken daarvoor bij voorkeur duurzame en milieuvriendelijke EPDM. Topdaken Gelderland is een gecertificeerde verwerker van het Firestone RubberGard EPDM daksysteem. Het Firestone RubberGard daksyteem is wereldmarktleider voor professionele daksystemen op EPDM gebied. De gemiddelde verwachte levensduur van Firestone EPDM bedraagt ruim 40 jaar. Kortom Topmateriaal dat wij u van harte willen aanbevelen.

Traditionele materialen

Uiteraard hebben wij ook een meer dan ruime ervaring met de verwerking van de traditionelere dakmaterialen zoals bitumen en kunststof. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om de voor- en nadelen van de verschillende soorten dakbedekkingen en daksystemen toe te lichten.

U kunt bij ons terecht voor diverse dakwerkzaamheden: nieuwbouw, renovatie, reparatie en onderhoud. Wij hebben voor elke situatie een passende oplossing.

Firestone partnerVaak door ons gebruikte toepassingen:


Misschien bent u toe aan een groendak? EPDM dakbedekking is de ideale ondergrond voor een dak bedekt met bijvoorbeeld vetkruid (sedum). Groene daken zijn het beste bestand tegen allerlei weerstypen – van droog tot nat, van extreme koude tot extreme hitte. Groene daken zijn makkelijk te onderhouden, isoleren goed in zomer en winter, zuiveren het hemelwater, vertragen de waterafvoer, verschonen de lucht, en verfraaien uw huis en de omgeving.


Topdaken

Topdaken zijn daken van gegarandeerde Topkwaliteit

Specialist in het aanleggen en renoveren van platte daken.

 

Wat wij voor u kunnen doen

lekkage
Aanleg van daken
Onze vakmensen staan klaar voor het aanleggen of renoveren van uw dak.

 

lekkage
Verhelpen van lekkages
Uw lekkage vakkundig binnen 24 uur verholpen? Bel 0315-244772.

 

OnderhoudOnderhoud & inspectie
Uw dak is gebaat bij regelmatig onderhoud en jaarlijkse inspectie.

 

DakgotenDakgoten renoveren
Bekleding van dakgoten met EPDM. Goedkoper en duurzamer dan zink.

 

Duurzame dakenDuurzame daken
Advies en aanleg van duurzame daken. Bekijk de mogelijkheden.
 

Een nieuw dak nodig?

Kwaliteit staat voorop

Zoek dan niet verder. Wij hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring met het verwerken van traditionele en van duurzame dakbedekkingen. Onze ervaren en gemotiveerde dakdekkers werken uitsluitend met topmaterialen.

Een duurzaam dak?

Duurzame daken

In Gelderland zijn wij gecertificeerde verwerkers van Firestone RubberGard EPDM. De gemiddelde levensduur van deze dakbedekking is 40 jaar. Topdaken heeft een vakkundig team klaarstaan om u te adviseren over diverse duurzame mogelijkheden.

Onderhoud & inspectie

Kwaliteit staat voorop

Lekkages en houtrot zijn vaak voorkomende problemen. Deze zijn te voorkomen door regelmatig onderhoud. Wij onderhouden en inspecteren daken bij particulieren en bedrijven. Ook voor goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Verzekerde dakgarantie

Naast standaardgarantie bieden wij de mogelijkheid tot een verzekerde dakgarantie. Deze uitgebreide verzekerde garantie bezorgt u een extra waarborg. Aanspraak op schadevergoeding staat 10 jaar vast en wordt onder alle omstandigheden gegarandeerd.


Contactgegevens:

Dakdekkersbedrijf Topdaken
Helmkamp 46c
7091 HR Dinxperlo

Telefoon: 0315-244772
Email: info@topdaken.nl

KvK-nr: 75213516
BTW nr: NL8601.89.508.B01