Dakdekker in Gelderland
Firestone partner
Vrijblijvende dakinspectie?
Bel dan: 0315-244772
Plat dak
topkwaliteit
Topkwaliteit
Betaalbaar kwaliteitswerk
topmateriaal
Topmateriaal
Duurzame materialen
topgarantie
Topgarantie
Verzekerde dakgarantie
topdaken
Topdaken
Ervaren vakmensen
Epdm Dak
Epdm Dak
Epdm Dak

Dakdekker in Gelderland

Zoekt u een dakdekker in Gelderland? Topdaken is een dynamisch en deskundig dakdekkersbedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het aanbrengen en renoveren van platte en lichthellende daken. Heeft u een nieuw plat dak nodig? Is renovatie nodig? Zijn er lekkages of dakgoten die gerepareerd moeten worden? Onze ervaren dakdekkers zijn u graag van dienst. Met Topdaken kiest u voor betaalbare en duurzame oplossingen met kwaliteit van materiaal en arbeid.

Een greep uit onze diensten:
bouwtekening dak

Wij nemen zowel kleine- als grootschalige projecten aan voor particulieren en bedrijven.

Naast de traditionele dakmaterialen zoals kunststof en bitumen heeft Topdaken een zeer ruime ervaring in het verwerken van EPDM producten en is door Firestone (wereldmarktleider) gecertificeerd als erkend verwerker.

Heeft u belangstelling in onze diensten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Topdaken zijn daken van gegarandeerde Topkwaliteit

Specialist in het aanleggen en renoveren van platte daken.
Novavolt Solar Energy

Een nieuw dak nodig?

Kwaliteit staat voorop

Zoek dan niet verder. Wij hebben ruim 25 jaar kennis en ervaring met het verwerken van traditionele en van duurzame dakbedekkingen. Onze ervaren en gemotiveerde dakdekkers werken uitsluitend met topmaterialen.

Een duurzaam dak?

Duurzame daken

In Gelderland zijn wij gecertificeerde verwerkers van Firestone RubberGard EPDM. De gemiddelde levensduur van deze dakbedekking is 40 jaar. Topdaken heeft een vakkundig team klaarstaan om u te adviseren over diverse duurzame mogelijkheden.

Onderhoud & inspectie

Kwaliteit staat voorop

Lekkages en houtrot zijn vaak voorkomende problemen. Deze zijn te voorkomen door regelmatig onderhoud. Wij onderhouden en inspecteren daken bij particulieren en bedrijven. Ook voor goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Verzekerde dakgarantie

Naast standaardgarantie bieden wij de mogelijkheid tot een verzekerde dakgarantie. Deze uitgebreide verzekerde garantie bezorgt u een extra waarborg. Aanspraak op schadevergoeding staat 10 jaar vast en wordt onder alle omstandigheden gegarandeerd.


Contactgegevens:

Dakdekkersbedrijf Topdaken
Oude Doetinchemseweg 21
7051 DZ Varsseveld

Telefoon: 0315-244772
Email: info@topdaken.nl

KvK-nr: 09182526
BTW nr: NL80545.24.520.B01